Skip to main content
Absolvenții ULIMEvenimenteFacultatea DreptNoutăți

Întâlnire cu ABSOLVENTA ULIM – doamna Diana Caraman

Facultatea de Drept a Universității Liberale Internaționale din Moldova (ULIM) a organizat astăzi o întâlnire specială pentru studenții săi și pentru elevii Colegiului ULIM, având ca invitată de onoare pe doamna Diana Caraman, absolventa Facultății de Drept și Facultății Științe Economice și Tehnologii Informaționale a ULIM, care își desfășoară activitatea ca deputată în Parlamentul Republicii Moldova.

Doamna Diana Caraman a susținut o prezentare captivantă și informativă pe tema „Procesul Legislativ: Realități și Perspective”. În cadrul discuției, a abordat aspecte esențiale ale procesului legislativ din Republica Moldova, evidențiind provocările, succesele și perspectivele acestuia. De asemenea, a răspuns întrebărilor și curiozităților studenților, oferindu-le o înțelegere mai profundă a modului în care se elaborează și se adoptă legile în țara noastră.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate unică pentru studenți de a interacționa direct cu o figură importantă din sfera legislativă și de a explora aspectele concrete ale procesului legislativ din țară. Participanții la eveniment au avut oportunitatea să își exprime gândurile și să își împărtășească perspectivele cu privire la rolul legislației în societatea contemporană și să înțeleagă mai bine impactul deciziilor legislative asupra vieții cotidiene a cetățenilor.

Leave a Reply