Skip to main content
EvenimenteFacultatea Științe Sociale și ale EducațieiNoutăți

Orelor practice în cadrul programului de master „Managementul serviciilor sociale și de sănătate”

Universitatea Liberă Internațională din Moldova este încântată să anunțe desfășurarea cu succes a orelor practice în cadrul programului de master „Managementul serviciilor sociale și de sănătate”, anul I. Aceste ore practice au fost o componentă esențială a curriculumului, având ca scop principal valorificarea principiului îmbinării teoriei cu practica în procesul de învățământ.

Sub îndrumarea lectorului dr. Natalia Rotaru-Sîrbu, un distins psiholog pentru copii și adulți, masteranzii au avut oportunitatea de a se familiariza cu tehnici și strategii esențiale în domeniul comunicării persuasivă și ascultării active. Aceste abilități sunt fundamentale pentru depășirea conflictelor cu empatie și înțelegere reciprocă, aspecte cheie în gestionarea serviciilor sociale și de sănătate.

Parteneriatele cu sectorul real au fost cruciale în asigurarea unei conexiuni directe între studenți și nevoile reale de formare profesională și angajare. ULIM dorește să transmită sincere mulțumiri către ADOR – Asociația Dorințelor și Obiectivelor Realizate pentru receptivitatea și disponibilitatea de a colabora în acest sens. Interesul activ al ADOR față de calitatea formării viitorilor specialiști a contribuit semnificativ la îmbogățirea experienței practice a studenților noștri.

Această inițiativă a ULIM a reprezentat un pas important în pregătirea studenților noștri pentru provocările și oportunitățile din domeniul managementului serviciilor sociale și de sănătate. Suntem mândri să constatăm progresul și dedicarea demonstrată de către studenții noștri în această experiență practică și suntem încrezători că vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor sociale și de sănătate în comunitățile noastre.

Leave a Reply