Skip to main content
CCI ULIMERASMUS+EvenimenteFacultatea Relații Internaționale, Științe Politice și JurnalismNoutăți

Programul de Master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare” – Erica Grițco și Nicoleta Lapteacru

Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism este încântată să anunțe participarea celor două studente, Erica Grițco și Nicoleta Lapteacru, din cadrul Programului de Master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare”, la o experiență de mobilitate academică la University College of Enterprise and Administration din Lublin, în cadrul programului Erasmus+ al Uniunii Europene.
În perioada semestrului de primăvară al anului universitar 2023-2024, Erica Grițco și Nicoleta Lapteacru, ambele studențe în primul an al programului lor de master, au oportunitatea unică de a participa la cursuri, seminare și activități extracurriculare oferite de către University College of Enterprise and Administration in Lublin. Această experiență valoroasă face parte din angajamentul nostru de a oferi studenților noștri oportunități de învățare internațională și de ai pregăti pentru cariere de succes în domeniul relațiilor internaționale, științelor politice și jurnalismului.
Pe parcursul mobilității lor academice, Erica Grițco și Nicoleta Lapteacru au ocazia să se familiarizeze cu mediul academic dintr-o altă țară europeană, să participe la discuții academice interculturale și să își dezvolte abilitățile lor în domeniul diplomației, securității, afacerilor și comunicării. Această experiență îi va ajuta să își lărgească perspectiva asupra problemelor globale și să își îmbunătățească competențele lingvistice și interculturale.
În următoarele săptămâni, vom reveni cu mai multe informații despre impresiile personale și experiența Erasmus a studentelor Erica Grițco și Nicoleta Lapteacru. Ne așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre cum această experiență unică le-a influențat parcursul academic și carierele lor viitoare.

Leave a Reply