Skip to main content
EvenimenteFacultatea Științe EconomiceNoutățiPersonalități din domeniul de profil

Ministru al Finanțelor din Republica Moldova Petru Rotaru în vizită la ULIM

Facultatea Științe Economice ULIM a avut plăcerea de a găzdui în data de 21 martie, o întâlnire specială cu domnul Petru Rotaru, Ministru al Finanțelor din Republica Moldova, Ministerul Finantelor al Republicii Moldova, vizita a fost organizată în cadrul Global Money Week. Această oportunitate a oferit studenților facultății și elevilor de la Colegiul ULIM posibilitatea de a discuta despre cariera și activitățile Ministerului Finanțelor, dar și despre importanța cunoașterii domeniului financiar și a gestionării corecte a finanțelor în Republica Moldova.
Domnul Ministru Rotaru a împărtășit cu participanții din experiența sa vastă în domeniul financiar și a subliniat rolul crucial pe care îl joacă Ministerul Finanțelor în economia țării. A discutat despre politici și strategii financiare, precum și despre provocările și oportunitățile întâlnite în gestionarea resurselor financiare în contextul economic actual.
În cadrul întâlnirii, studenții și elevii au avut oportunitatea de a adresa întrebări relevante legate de domeniul finanțelor, demonstrând astfel interesul și dorința lor de a înțelege mai bine aspectele practice și profesionale ale acestui domeniu esențial pentru dezvoltarea economică și socială a Republicii Moldova.
ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova aduce mulțumiri domnului Petru Rotaru pentru disponibilitatea și contribuția sa în educarea și formarea viitoarelor generații de profesioniști în domeniul financiar.

Leave a Reply