Skip to main content
EvenimenteFacultatea Limbi StrăineNoutăți

Săptămâna Autoguvernanței Studențești – Facultatea Limbi Străine

În cadrul Săptămânii Autoguvernanței Studențești, Facultatea Limbi Străine și-a continuat seria de evenimente educaționale cu o lecție la disciplina Gramatica limbii coreene, susținută de către studenta-profesor Simona Onofraș. Tema lecției a fost „Gramatica -고 있다”, iar aceasta a reprezentat o oportunitate unică pentru studenții pasionați de limba coreeană de a se familiariza cu un aspect esențial al gramaticii acestei limbi.

Sub îndrumarea atentă a asistentei universitare Lichii Gabriela, lecția a fost concepută și livrată într-un mod interactiv și captivant, oferind participanților posibilitatea de a înțelege și de a practica utilizarea corectă a structurii gramaticale -고 있다 în limba coreeană. Această structură gramaticală este esențială în exprimarea acțiunilor aflate în desfășurare sau a stării prezente în limba coreeană și, prin urmare, reprezintă un element fundamental în procesul de învățare a limbii.

Studenții au avut oportunitatea să participe activ la lecție, să pună întrebări și să discute aspectele dificile ale gramaticii prezentate. Atmosfera interactivă și deschisă a lecției a facilitat învățarea și înțelegerea mai profundă a subiectului în discuție, consolidând astfel competențele lingvistice ale participanților.

Leave a Reply