Skip to main content
EvenimenteFacultatea Limbi StrăineNoutăți

Săptămâna Autoguvernanței Studențești – Facultatea Limbi Străine

În cadrul Săptămânii Autoguvernanței Studențești, Facultatea Limbi Străine și-a continuat seria de lecții predate de studenții-profesori. Încă o lecție de succes a fost predată de către studentul-profesor Avetisyan Arsen, din anul I, la disciplina Gramatica limbii spaniole, sub îndrumarea atentă a asistentei universitare Țurcanu Vera.

Tema lecției a fost una inspirată și provocatoare: „Țările pe care le-am vizitat și experiențele care mi-au plăcut cel mai mult”. Sub conducerea studentului-profesor Avetisyan Arsen, participanții au avut ocazia să exploreze nu doar aspectele gramaticale ale limbii spaniole, ci și să descopere și să împărtășească experiențele lor personale legate de călătoriile în țările de limbă spaniolă.

Prin intermediul acestei lecții interactive, studenții au fost încurajați să-și împărtășească poveștile și să-și exprime opiniile și impresiile despre experiențele lor de călătorie. Astfel, au fost create oportunități valoroase pentru practicarea limbii spaniole într-un context autentic și pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și exprimare în această limbă.

Leave a Reply