Skip to main content
În data de 21 noiembrie, la Facultatea de Limbi străine, Relații Internaționale și Jurnalism ULIM a fost organizată o sesiune de informare a studenţilor despre bursele oferite de Germania pentru studenţii de la specialităţile Traducere şi interpretare: Limba germană şi engleză şi Limba engleză şi germană.
Dnul Mario Radermacher, reprezentant DAAD în Moldova, la invitaţia decanei facultăţii, Dnei Viorica Lifari, a făcut o prezentare a burselor la şcoala de vară pentru studenţii care vor sa-şi ridice nivelul de limbă germană în afara anului academic, oportunitate specială pentru studenţii din anul II.
Invitatul de onoare a explicat studenţilor condiţiile de participare şi i-a încurajat pe cei mai buni să pregătească dosarele până la 1 decembrie a anului curent.
Dna Aliona Lungu, profesoara de limbă germana, prezentă la eveniment, a venit cu întrebări de clarificare la completarea dosarului şi cu detalii asupra nivelului de limbă germană a studenţilor.
Evenimentul a avut un caracter academic, informativ şi instructiv! Le dorim succes candidaţilor care vor depune dosarele!

Leave a Reply