Skip to main content
EvenimenteFacultatea BiomedicinăNoutățiPersonalități din domeniul de profil

Doamna Florea Maria, doctor dermatolog-cosmetolog și trainer în vizită la ULIM

În data de 20 noiembrie, Facultatea Biomedicină ULIM a organizat pentru studentele facultății, o întâlnire cu o personalitate din domeniul de profil. Tema abordată în cadrul întâlnirii a fost ,,Posibilitățile utilizării peelingurilor BCN și Dermedics în tratamentul acneei, post-acneei. Tratamentul mezoterapeutic al post-acneei și terapiile de lifting”.
Ca invitat am avut-o pe doamna Florea Maria, doctor dermatolog-cosmetolog și trainer, care a explicat studentelor importanța și beneficiile peelingului chimic cu acid salicilic (BCN), peelingului chimic cu acid glicolic (Dermedics), de asemenea despre mezoterapia cu substanțe active (BCN și Dermedics), liftingul cu fire (BCN și Dermedics) și despre tratamentele cu laser sau radiofrecvență.
La finele întâlnirii doamna Florea Maria, a punctat că este esențial să se apeleze la serviciile unui specialist în estetică sau dermatolog pentru a determina care tratamente sunt potrivite pentru tipul de piele și problemele specifice. Acești profesioniști pot personaliza un plan de tratament care să vizeze nevoile individuale ale pielii și să ofere rezultate optime.

Leave a Reply