Skip to main content
EvenimenteFacultatea Limbi StrăineNoutățiPersonalități din domeniul de profil

Sylvia Tarver și Dallas James, studente în anul I, din Montana, în vizită la ULIM

În data de 25 martie, studenții de la Facultatea de Limbi Străine au avut privilegiul de a se întâlni și discuta cu două personalități din domeniul lor de interes, Sylvia Tarver și Dallas James, studente în anul I, din Montana. Evenimentul a fost organizat pentru a oferi o perspectivă autentică și inspirațională asupra călătoriilor în statul Montana, SUA.

Sylvia Tarver și Dallas James, două tinere pasionate de călătorii și aventură, au împărtășit cu studenții din experiențele lor fascinante în explorarea statului Montana. Prezentarea lor a fost una captivantă, în care au descris peisajele magnifice, tradițiile locale și experiențele culturale unice pe care le-au trăit în timpul călătoriilor lor. De la frumusețile naturale ale Parcului Național Yellowstone la tradițiile autentice ale comunităților rurale, discuția lor a oferit o imagine bogată și vie a acestui stat american.

Studenții au avut ocazia să pună întrebări și să discute direct cu Sylvia Tarver și Dallas James, beneficiind astfel de oportunitatea de a obține informații de primă mână și de a înțelege mai bine cultura și obiceiurile din Montana. Pe parcursul întâlnirii, s-au dezvoltat discuții interesante despre impactul călătoriilor în căutarea cunoașterii și înțelegerii culturilor diferite.

Leave a Reply