Skip to main content
EvenimenteFacultatea Relații Internaționale, Științe Politice și JurnalismManifestări științificeNoutăți

Symposia Studentium – Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism

Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism este încântată să anunțe succesul Conferinței Științifice Studențești „Symposia Studentium”, desfășurată în data de 23 aprilie. Evenimentul a reprezentat o platformă deosebită pentru studenții de la ciclurile I și II, atât din secțiile cu frecvență, cât și din cele cu frecvență redusă, de a-și prezenta cercetările și de a dezbate tematici relevante din domeniul relațiilor internaționale, științelor politice și jurnalismului.

Lucrările prezentate la conferință au acoperit o gamă diversă de subiecte de interes în domeniul politicilor internaționale și regionale, reflectând diversitatea și complexitatea contextului geopolitic contemporan. Tematicile abordate au inclus politica internă și externă a Republicii Moldova, politicile regionale și internaționale, politica Uniunii Europene, organizații internaționale și multe altele.

Participanții la conferință au avut oportunitatea nu doar de a-și prezenta propriile cercetări, ci și de a participa la discuții și dezbateri animate pe marginea tematicilor abordate. Atmosfera interactivă și stimulativă a conferinței a promovat schimbul de idei și perspective între studenți și cadrele didactice prezente.

Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism își exprimă aprecierea față de toți participanții la conferință pentru contribuția lor la succesul acestui eveniment academic. De asemenea, mulțumim coordonatorilor și organizatorilor pentru eforturile lor în organizarea și desfășurarea acestei conferințe remarcabile.

Leave a Reply