Skip to main content

 În data de 22 aprilie, Facultatea Informatică, Inginerie și Design a organizat un eveniment important în calendarul academic: Symposia Studentium.

 Conferința a inclus o sesiune plenară în care au fost prezentate comunicări ce acoperă o gamă variată de domenii de cercetare. Printre acestea s-a numărat și discursul remarcabil al studentei, Ana-Gabriela Talpa, specialitatea Design Interior, sub îndrumarea coord. șt., conf. univ. dr. Vitalie Malcoci. Prezentarea ei a oferit o perspectivă incitantă asupra temei ,,100 de ani de Bauhaus – artă, arhitectură și design în secolul XX”.

 Sesiunea facultății s-a desfășurat în zilele de 22 și 23 aprilie, curent, fiind dedicată comunicărilor studenților din cele trei specializări:

0613.1 Tehnologia Informației

0613.4 Informatică

0212.2 Design Interior

Conferința a reprezentat o oportunitate unică pentru studenții ULIM de a-și expune cercetările și de a împărtăși cunoștințele lor cu colegii și cu comunitatea academică. Symposia Studentium a subliniat încă o dată angajamentul ULIM față de promovarea excelenței academice și susținerea dezvoltării profesionale a studenților săi. Felicitări tuturor participanților pentru contribuțiile lor valoroase și pentru implicarea lor în consolidarea prestigiului academic al universității noastre.

Leave a Reply