Skip to main content
În data de 23 noiembrie, profesorii de la Facultatea de Limbi străine, Relații Internaționale și Jurnalism ULIM au sărbătorit Ziua Recunoștinței, împreună cu studenții anului 1 ai Specialității Traducere și Interpretare (cu limba engleză ca prima limbă studiată).
Tradițiile, istoria și cultura americană au fost puse în valoare și promovate prin intermediul unui Quiz organizat de elevii predați de profesorul Andrei Bolfosu!
 Petrecerea a continuat cu un mic concert în cadrul căruia publicul a fost expus muzicii live în timp ce studenții cântau la chitară și la vioară.
 A fost ideea exclusiv a studenților de a-i trata pe oaspeți cu un desert special: biscuiți care simbolizau sărbătoarea și numele ei.
Înainte de a se ospăta cu mâncarea, cei veniți la petrecere s-au rugat Domnului pentru ce au și și-au mulțumit unii altora pentru atmosfera veselă, ajutorul și efortul în organizarea evenimentului!
Invitații care au participat la eveniment au fost personalul administrativ al Facultății de Limbi Străine, Relații Internaționale și Jurnalism și Șef Catedră Filologiei Germanică.

Leave a Reply