Skip to main content
EvenimenteFacultatea Limbi StrăineNoutăți

Ceremonia de decernare a Diplomelor de Licență, Facultatea Limbi Străine – Promoția 2024

Conducerea Facultății de Limbi Străine anunță cu bucurie că în data de 10 iunie 2024 a celebrat Ceremonia de absolvire a promoției 2024 în Mediateca ULIM.  Prin tradiție, la festivitatea de decernare a diplomelor de excelență și de înmânare a diplomelor de licență, au participat reprezentanți ai rectoratului, membri ai Consiliului Profesoral și absolvenții însoțiți de familii și prieteni.

Evenimentul a fost moderat de decana Facultății de Limbi Străine ULIM, Lifari Viorica, care a felicitat absolvenții și familiile lor, exprimându-și recunoștința față de echipa de absolvenți și profesori. Ea a subliniat că „Împreună, absolvenți și profesori, am reușit să facem față provocărilor și să acumulăm noi experiențe valoroase. Continuăm să ne asumăm onorabila misiune de a celebra performanțele absolvenților noștri și de a ține discursuri în toate limbile străine studiate la facultate”.

Ceremonia a fost o adevărată sărbătoare a realizărilor academice și o ocazie de a recunoaște eforturile tuturor celor implicați în procesul educațional. Felicitări Promoției 2024!

Leave a Reply