Skip to main content
EvenimenteFacultatea Științe Sociale și ale EducațieiNoutăți

Donația de carte oferită de Fundația Bert Biliet pentru Biblioteca ULIM – Departamentul Informațional Biblioteconomic,

 În data de 02.10.2024,studenții Facultatea Științe Sociale și ale Educației – ULIM au participat la donația de carte oferită de Fundația Bert Biliet din Belgia.
 Pentru al cincilea an consecutiv, Bert Biliet contribuie substanțial la completarea fondului de carte al Bibliotecii ULIM – Departamentul Informațional Biblioteconomic, donând cărți și manuale pentru studenții specialităților de psihologie, psihopedagogie și asistență socială. În acest fel, colecția bibliotecii în domeniul științelor socio-comportamentale și educației a fost îmbogățită cu noi volume valoroase. De asemenea, cadrelor didactice le-au fost oferite teste specializate precum Rorschach și Standard Progressive Matrices din testul Raven, care vor fi folosite atât în activitățile de cercetare, cât și în practica didactică.
  Departamentul Informațional Biblioteconomic este profund recunoscător domnului Bert Biliet pentru generozitatea și sprijinul continuu oferit. Aceste donații nu doar că îmbogățesc resursele educaționale, ci contribuie și la excelența academică și profesională a studenților și cadrelor didactice.

Leave a Reply