Skip to main content
Colegiul ULIMEvenimenteFacultatea Relații Internaționale, Științe Politice și JurnalismNoutățiPersonalități din domeniul de profil

Asociația Good Chamber – „Cea mai bună experiență de practică de specialitate pentru studenți”

În data de 18 aprilie, Universitatea Liberă Internațională în parteneriat cu Asociația Good Chamber, a inaugurat un nou program intitulat „Cea mai bună experiență de practică de specialitate pentru studenți”, adresat tuturor studenților facultăților ULIM. Domnul Sergiu Soltan, în calitate de reprezentant al Asociației Good Chamber, a avut onoarea de a se întâlni cu studenții de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, precum și cu elevii de la Colegiul ULIM, pentru a le prezenta obiectivele și beneficiile acestui program.

Scopul principal al programului este de a identifica și de a dezvolta cele mai bune oportunități de practică de specialitate pentru studenții ULIM, facilitând astfel integrarea acestora în mediul profesional încă din timpul studiilor universitare. Prin intermediul acestui program, se urmărește creșterea calității cunoștințelor și abilităților studenților prin interacțiunea directă cu specialiști din diverse domenii.

Unul dintre principalele avantaje ale participării la acest program este oportunitatea de a intra în contact și de a colabora cu cei mai buni specialiști încă din primele etape ale formării academice. Astfel, studenții vor avea posibilitatea de a se familiariza cu cerințele și provocările specifice domeniului lor de interes, ceea ce le va conferi o poziție mult mai avantajoasă și mai interesantă în cadrul mediului profesional la finalizarea studiilor.

Întâlnirile planificate în cadrul acestui program vor fi desfășurate cu toți studenții facultăților ULIM, oferindu-le acestora șansa de a se implica activ în procesul lor de dezvoltare academică și profesională.

Prin intermediul acestui parteneriat între ULIM și Asociația Good Chamber, ne angajăm să oferim studenților oportunități semnificative de învățare și creștere profesională, consolidând astfel reputația universității noastre ca un loc de excelență în pregătirea tinerelor talente pentru provocările lumii contemporane.

 Aplică acum la programul „Cea mai bună experiență de practică de specialitate pentru studenți” și învață arta succesului prin conexiuni puternice! – https://forms.gle/gcdDK31ysF6cdTiF8

Leave a Reply