Skip to main content
Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism a avut onoarea să primească în data de 21 martie un oaspete distins, jurnalistul Gheorghe Gonța, moderatorul emisiunii politice ,,Puterea a Patra” de la canalul TV – N4. Gheorghe Gonța, de asemenea, este absolvent Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, iar vizita sa a fost un moment deosebit pentru întreaga comunitate academică.
În cadrul întâlnirii, Gheorghe Gonța a interacționat cu studenții facultății și cu elevii de la Colegiul ULIM, oferindu-le o perspectivă valoroasă asupra carierei sale în jurnalism și a experienței sale în domeniul jurnalismului. Acest moment a fost o oportunitate unică pentru participanți de a înțelege mai bine natura și provocările acestei profesii, precum și importanța pe care o are în societatea contemporană.
Gheorghe Gonța a împărtășit cu audiența sa povestea personală și drumul parcurs în cariera sa, evidențiind atât momentele de succes, cât și obstacolele întâmpinate de-a lungul timpului. A discutat despre implicarea sa în emisiunea ,,Puterea a Patra” și despre responsabilitatea pe care o presupune acest rol în contextul actual al mediului media.
De asemenea, invitatul a abordat subiectul punctelor forte și slabe ale carierei de jurnalist, oferind sfaturi și perspective importante pentru cei interesați să urmeze această profesie exigentă. A subliniat importanța obiectivității, rigurozității și integrității în practica jurnalistică, precum și necesitatea adaptabilității și perseverenței în fața provocărilor din industrie.
Studenții și elevii prezenți nu au ezitat să pună întrebări relevante și interesante, reflectând astfel interesul lor pentru domeniul de activitate al invitatului și dorința lor de a înțelege mai bine aspectele practice și profesionale ale jurnalismului.

Leave a Reply