Skip to main content
Colegiul ULIMEvenimenteNoutățiPersonalități din domeniul de profil

Inspectoratul de Poliție, sec. Centru, mun. Chișinău în vizită la ULIM

În data de 20 martie, Colegiul ULIM a fost gazda unei vizite semnificative din partea Inspectoratului de Poliție Sectorul Centru Municipiul Chișinău. Domnul Sergiu Moruz, șef adjunct al Inspectoratului, a condus o discuție interactivă cu studenții, abordând subiecte de interes legate de cariera în domeniul poliției.

Evenimentul a oferit studenților o oportunitate valoroasă de a înțelege mai bine rolul și responsabilitățile poliției în societate, precum și perspectivele și provocările unei cariere în domeniul aplicării legii. Domnul Moruz a captivat atenția participanților prin prezentarea detaliată a aspectelor legate de munca poliției, subliniind atât aspectele pozitive, cât și cele mai dificile ale acestei profesii. Studenții au avut ocazia să adreseze întrebări pertinente, iar domnul Moruz a răspuns cu profesionalism și deschidere, oferindu-le informații esențiale despre ceea ce înseamnă să fii polițist și care sunt provocările și recompensele acestei alegeri profesionale.

Printre subiectele discutate s-au numărat aspecte legate de rolul poliției în asigurarea siguranței publice, procedurile de recrutare și pregătire, precum și implicațiile morale și sociale ale profesiei de polițist. De asemenea, s-au discutat strategii și modalități prin care tinerii interesați pot să se pregătească și să se implice în acest domeniu, evidențiindu-se importanța caracterului, integrității și dedicației în exercitarea acestei profesii.

Leave a Reply