Skip to main content
Colegiul ULIMEvenimenteNoutățiPersonalități din domeniul de profil

Întâlnire cu personalități din domeniul de profil – Dan Meșină

În data de 23 aprilie 2024, Colegiul ULIM a avut privilegiul de a organiza o întâlnire cu o personalitate remarcabilă din domeniul afacerilor, domnul Dan Meșină, Fondatorul Patiseriei DaviDan. Evenimentul a fost prilejuit de dorința de a oferi elevilor noștri oportunitatea de a învăța direct din experiența unui antreprenor de succes.
În cadrul întâlnirii, domnul Dan Meșină a împărtășit cu generozitate poveștile și învățămintele sale din parcursul său profesional. A vorbit despre drumul său în carieră, evidențiind atât momentele de triumf, cât și provocările și obstacolele întâmpinate în calea sa către succes. Prin povestea sa autentică, a reușit să inspire și să motiveze tinerii prezenți să-și urmeze pasiunile și să depășească obstacolele în calea realizării propriilor lor vise.
Elevii Colegiului ULIM s-au arătat extrem de implicați și interesați de discuție, adresându-i domnului Meșină întrebări pertinente și inspirate. Cu răbdare și deschidere, invitatul a răspuns la toate întrebările, oferindu-le elevilor o perspectivă mai profundă asupra lumii afacerilor și a antreprenoriatului.

Leave a Reply