Skip to main content
EvenimenteFacultatea Limbi StrăineNoutăți

Săptămâna Autoguvernanței Studențești, Facultatea Limbi Străine

În cadrul Săptămânii Autoguvernanței Studențești, Facultatea Limbi Străine a desfășurat o nouă activitate educațională, menită să încurajeze și să promoveze inițiativa și implicarea studenților în procesul de învățare. Lecția susținută de către studenta-profesor Boico Sabina, din anul I, la disciplina Lectura Analitică în limba spaniolă, sub îndrumarea atentă a asistentei universitare Țurcanu Vera.
Tema lecției a fost „La ratita blanca”, o lucrare emblematică din literatura spaniolă, iar studenții au avut ocazia să exploreze în profunzime aspectele semnificative ale acestei opere sub îndrumarea competentă a studentei-profesor și a asistentei universitare. Această lecție a oferit studenților oportunitatea de a se familiariza cu analiza literară și interpretarea textului în limba spaniolă, consolidându-și astfel competențele în această limbă și în domeniul literaturii hispanice.
Sub îndrumarea atentă și pasionată a studentei-profesor Boico Sabina și a asistentei universitare Țurcanu Vera, studenții au fost încurajați să își exprime ideile și interpretările personale, contribuind astfel la o atmosferă interactivă și stimulativă în cadrul clasei.

Leave a Reply