Skip to main content
EvenimenteFacultatea Limbi StrăineNoutăți

Săptămâna Autoguvernării Studențești – Facultatea Limbi Străine

Universitatea Liberă Internațională din Moldova este încântată să anunțe că în data de 22 aprilie, Facultatea Limbi Străine a dat startul unei inițiative deosebit de importante în viața academică a instituției, Săptămâna Autoguvernării Studențești. Această săptămână este dedicată promovării participării active a studenților în procesul de autoguvernare și dezvoltare a comunității universitare.

Un încput al acestei săptămâni a fost lecția de gramatică a limbii engleze, prezentată de către studenta Bacalîm Mairin, sub îndrumarea asistentului universitar Bolfosu Andrei. Tema lecției a fost ,,Adverbial Clauses” și a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru studenți de a-și consolida cunoștințele în domeniul gramaticii limbii engleze.

Studenta Mairin a reușit să explice detaliat și accesibil conceptele legate de propozițiile adverbiale, folosind terminologie adecvată și oferind exemple relevante pentru subiectul abordat. Prezentarea sa a fost apreciată pentru claritatea și coerența ei, oferind studenților o înțelegere mai profundă a acestui aspect al gramaticii engleze.

Asistentul universitar Bolfosu Andrei a fost prezent pentru a oferi suport și îndrumare în timpul lecției, asigurându-se că prezentarea este în concordanță cu programa academică și că studenții beneficiază de o experiență educativă de calitate.

Leave a Reply