Skip to main content
EvenimenteFacultatea DreptNoutățiPersonalități din domeniul de profil

Întâlnire cu personalități din domeniul de profil – Facultatea Drept

Facultatea de Drept ULIM, a organizat în data de 19 aprilie o întâlnire specială pentru studenții săi, avându-i ca invitați pe reprezentanții Amnesty International Moldova.

Amnesty International este o mișcare globală cu o prezență puternică în lupta împotriva nedreptății și pentru respectarea drepturilor omului în întreaga lume. Cu peste 10 milioane de membri și susținători, organizația are ca obiectiv crearea unei lumi în care drepturile fundamentale ale omului sunt respectate de către toți.

Evenimentul de astăzi a oferit studenților Facultății de Drept ULIM o oportunitate unică de a interacționa și de a învăța de la reprezentanții Amnesty International Moldova. Invitații au împărtășit perspectivele lor cu privire la importanța drepturilor omului, la provocările cu care se confruntă în promovarea acestora și la rolul pe care îl pot juca tinerii în această luptă pentru justiție și egalitate.

Studenții s-au implicat activ în discuție, adresând întrebări pertinente invitaților. Această interacțiune a generat un schimb valoros de idei și a oferit participanților o mai bună înțelegere a provocărilor și a posibilităților de acțiune în domeniul drepturilor omului.

Leave a Reply