Skip to main content
DIB ULIMEvenimenteFacultatea Științe EconomiceNoutăți

„Prezentarea publicațiilor Facultății Științe Economice”, în cadrul Salonului „Scientia”, ediția a 16-a

În data de 22 aprilie, în cadrul Departamentului Informațional Biblioteconomic ULIM s-a desfășurat evenimentul de lansare a cărților cadrelor didactice din cadrul Facultății Științe Economice. Lansarea cărților a fost un moment de importanță academică și culturală, marcând contribuțiile semnificative ale profesorilor și cercetătorilor noștri la domeniul științelor economice.

La acest eveniment deosebit, dna Irina Cernauscaite, directorul DIB, a deschis oficial ceremonia și a evidențiat importanța colaborării între facultate și departament în promovarea cercetării și educației de calitate. Ulterior, cuvântul a fost predat autorilor de carte, care și-au prezentat lucrările în fața unei audiențe selecte de studenți din cadrul Facultății Științe Economice, atât de la ciclul I – Licență, cât și de la ciclul II – Master.

Autorii și cărțile prezentate la eveniment includ:

  1. Prof. univ. dr. Roșca Petru – „Integrarea economică și economia europeană: suport de curs”
  2. Conf. univ. dr. Olga Blagorazumnaia și Conf. univ. dr. Igor Balan – „Менеджмент проектов: курс лекций”
  3. Conf. univ. dr. Olga Blagorazumnaia și Conf. univ. dr. Igor Balan  „Основы менеджмента: курс лекций”
  4. Lec. univ. dr. Dorofeeva Liubovi – „Managementul crizelor și a situațiilor de risc. Note de curs”
  5. Conf. univ. dr. Alexandru Iachim, Conf. univ. dr. Elena Sava, și Lec. univ. Igor Barcari – „Marketing turistic: suport de curs”
  6. Conf. univ. dr. Elena Robu – „Основы маркетинга: курс лекций”
  7. Conf. univ. dr. Elena Robu și Conf. univ. dr. Igor Balan – „Стратегический маркетинг: курс лекций”

Participanții au avut oportunitatea să se familiarizeze cu conținutul acestor lucrări, beneficiind de explicații directe din partea autorilor în legătură cu aspectele esențiale și inovatoare ale fiecărei publicații.

Decanul Facultății Științe Economice, Conf. univ. dr. Igor Balan, a susținut un discurs deosebit de relevant, subliniind importanța publicării suporturilor și notelor de curs realizate de cadrele didactice pentru îmbunătățirea procesului de instruire al studenților. Apreciind eforturile colective depuse pentru realizarea acestor materiale, decanul a evidențiat sprijinul financiar oferit de ULIM pentru editarea peste 100 de unități din aceste publicații, subliniind angajamentul instituțional față de excelența academică și educațională.

Evenimentul a reprezentat nu doar o ocazie de lansare a cărților, ci și un moment de consolidare a comunității academice, unde schimbul de idei și cunoștințe a fost încurajat și promovat.

Leave a Reply