Skip to main content
EvenimenteFacultatea DreptNoutăți

Lansarea cărții de debut „Ecou Sublim” de către Nicolae Cenușă, student Facultatea Drept

Lansarea cărții de debut „Ecou Sublim” de către Nicolae Cenușă
ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova este bucuroasă să anunțe debutul unui talent literar remarcabil, Nicolae Cenușă, student în anul II, Facultatea Drept ULIM. Nicolae Cenușă a lansat cartea sa de debut intitulată „Ecou Sublim” în data de 22 septembrie 2023.
„Ecou Sublim” este o călătorie emoționantă prin trăirile și experiențele lui Nicolae Cenușă, împărțite în patru părți distincte:
– Partea I (2016-2020)
Această perioadă lungă cuprinde trăiri și reflectări din primele etape ale vieții personale ale autorului.
– Partea II (2020-2022)
Scrisă într-o perioadă de schimbare și evoluție, această parte explorează experiențele și gândurile autorului din această etapă crucială.
– Partea a III-a (2019-2023)
Cu o perspectivă matură și în creștere, Nicolae Cenușă aduce în această parte a cărții trăirile din anii recenți.
– Partea a IV-a (februarie – mai 2023)
Ultima parte a cărții surprinde trăirile și gândurile din anul curent, oferind o privire actuală în viața autorului.
La acest eveniment de excepție, au fost prezenți personalități de marcă din lumea culturală și literară, printre care se numără Tudor Palladi, Titus Știrbu și alții.
Această carte de debut a fost așteptată cu interes de către cititori și este o colecție impresionantă de poezii care abordează cu sensibilitate emoțiile umane și reflecțiile asupra vieții.
Conducerea ULIM, cadrele didactice și studenții universității aduc sincere și cordiale felicitări studentului nostru, Nicolae Cenușă!

Leave a Reply