Skip to main content
DIB ULIMEvenimenteNoutăți

Simpozion științific dedicat Zilei Europene a Limbilor cu genericul „Educația plurilingvă: meserie și realitate”, ediția a VI-a

În data de 25 Septembrie, curent, a avut loc Simpozionul științific dedicat Zilei Europene a Limbilor cu genericul „Educația plurilingvă: meserie și realitate”, ediția a VI-a.
 Doamna Viorica Lifari, dr., conf. univ., Decana Facultății de Limbi Străine, Relații Internaționale și Jurnalism, a deschis evenimentul cu un mesaj de salut.
 În cadrul Simpozionului, am avut privilegiul să ascultăm povestirile studenților și profesorilor care au fost în mobilitate academică. Participanții au adus în prim-plan subiecte precum viața în străinătate, mâncarea, dar și rigorile academice. Ei au captivat publicul cu povestiri despre cultura țărilor gazdă și cum au reușit să se adapteze la mediul academic străin.
 Participații au fost premiați cu certificate de apreciere și cadouri simbolice oferite de Delegația UE.
 Vă informăm că ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova oferă multe oportunități de mobilitate academică în diverse țări și vă încurajăm să nu pierdeți momentul și să aplicați!

Leave a Reply