Skip to main content

În data de 22 aprilie, Facultatea de Biomedicină a organizat cu succes conferința Symposia Studentium, oferind studenților o platformă valoroasă pentru a-și prezenta cercetările și descoperirile în domeniul biomedicinii. Conferința a reprezentat o oportunitate remarcabilă pentru studenți de a-și demonstra abilitățile de cercetare și de a împărtăși cunoștințele lor noi și inovatoare.

Prezentările studenților au acoperit o gamă diversă de subiecte din domeniul biomedicinii, reflectând diversitatea și profunzimea cercetărilor din facultate. Tematici precum biotehnologia medicală, neuroștiințele, ingineria țesuturilor și alte domenii relevante au fost abordate într-o manieră convingătoare și captivantă.

Participanții la conferință au beneficiat nu doar de prezentările studenților, ci și de o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, unde atât studenții, cât și profesorii, au avut ocazia să pună întrebări pertinente și să ofere feedback constructiv pe baza prezentărilor.

Facultatea de Biomedicină dorește să felicite studenții pentru eforturile lor remarcabile și pentru calitatea cercetărilor prezentate la conferință. De asemenea, mulțumim coordonatorilor științifici pentru ghidarea și sprijinul acordat în procesul de pregătire a prezentărilor studenților.

Leave a Reply