Facultatea Informatică, Inginerie, Design

”Symposia Studentium-2016” a viitorilor designeri, ingineri și specialiști IT Bilanțurile unor schimbări radicale ale programelor de studii

By 3 iunie 2016 mai 10th, 2019 No Comments

Conferința științifică SYMPOSIA STUDENTIUM 2016 în anul curent a fost desfășurată într-o nouă formula, având calificativul de Conferință științifico-practică. În cadrul acestei conferințe au fost prezentate comunicări științifice în cadrul Secției Cercetări în design.
La această secție s-au înscris 34 de studenți de la anii I-IV. Concomitent, în cadrul conferinței a fost inaugurată Expoziția Artă și Design contemporan . În cadrul expoziției au fost prezentate lucrările studenților anilor I-III în domeniul picturii, sculpturii, artelor decorative-aplicate, designului, realizate sub îndrumarea profesorilor catedrei, dar și individual. De asemenea a avut loc Prezentarea colecțiilor de Design vestimentar (participanți – studenții anilor III-IV). În acest mod catedra a prezentat activitatea științifică, dar și creativ-artistică a studenților săi. Bilanțul Conferinței științifico-practice, a expoziției de artă și prezentării de colecții vestimentare desfășurate în cadrul SYMPOSIA STUDENTIUM 2016 au fost estimate prin acordarea a 16 diplome și 25 de certificate de participare.

Materiale despre acest eveniment au fost prezentate pe site-ul ulim.md:

Anexe:

1.Programul conferinței

2.Reportaj despre desfășurarea conferinței:

https://www.ulim.md/news/ulim/symposia-studentium-2016-a-viitorilor-designeri,-ingineri-%C8%99i-speciali%C8%99ti-it-bilan%C8%9Burile

3.Reportaj despre inaugurarea expoziției:

https://www.ulim.md/news/ulim/expozi%C8%9Bie-de-arta-%C8%99i-design-contemporan,-surpriza-viitorilor-designeri-(galerie-foto)

Leave a Reply