Skip to main content

Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism este încântată să anunțe că în data de 15 aprilie 2024 a avut loc o vizită deosebită din partea distinsului dr. hab. Tomasz Stępniewski, profesor la Universitatea Catolică din Lublin (KUL) și Vice-director pentru Cercetare și Analiză la Institutul Europei Centrale din Polonia.

Această întâlnire a reprezentat un moment semnificativ pentru facultate, având în vedere colaborarea de lungă durată pe care o avem cu domnul Stępniewski și cu instituțiile pe care le reprezintă. De-a lungul anilor, am desfășurat activități de cercetare și am promovat schimburile academice, consolidând astfel legăturile noastre în domeniile de interes comun.

Discuțiile purtate în cadrul întâlnirii s-au concentrat pe posibilitățile de colaborare viitoare și pe identificarea potențialelor proiecte în domeniile de interes didactic și științific. Am explorat modalități de consolidare a parteneriatului nostru existent, precum și inițiative noi care să sprijine dezvoltarea continuă a relațiilor noastre academice.

Colaborarea cu dr. hab. Tomasz Stępniewski și cu instituțiile pe care le reprezintă, sunt o componentă valoroasă a misiunii noastre academice de a promova excelența în educație și cercetare. Suntem încântați de perspectivele viitoare și suntem dedicați consolidării și extinderii acestei colaborări fructuoase.

Leave a Reply