Skip to main content
La invitația Oficiul de legătură NATO în Republica Moldova, în data de 16 aprilie, studenții de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism împreună cu doamna Decan Panța Rodica, au participat la evenimentul prilejuit de aniversarea a 75 de ani ai Alianței Nord Atlantice.
La eveniment alături de echipa OLN condusă de doamna Michaela Guerard Šimák, au participat Ministerul Apărării al Republicii Moldova, Anatolie Nosatîi și Ambasadorul Regatului Belgiei în Republica Moldova, E.S. Evert Maréchal.
Studenții au fost informați din prima sursă despre activitatea NATO, parteneriatul Republica Moldova-NATO, colaborarea Ministerului Apărării cu NATO, proiectele de asistență și acțiunile comune desfășurate pentru dezvoltarea capabilităților de apărare ale Republicii Moldova, dar și perspectiva belgiana a beneficiilor statutului de membru a NATO.
Totodată studenții au avut posibilitatea să viziteze expoziția de fotografii ce reflecta cele mai importante evenimente istorice ale evoluției NATO și să participe la un Quizz interactiv în care au fost premiați cei mai activi studenți.
Dorim să felicitam Oficiul de legătură NATO în Republica Moldova pentru aceasta activitate de diplomație publică pe care studenții au apreciat-o cu nota 10.

Leave a Reply