Skip to main content
EvenimenteFacultatea Relații Internaționale, Științe Politice și JurnalismNoutăți

𝐏𝐫𝐚𝐠𝐫𝐚𝐊𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐌𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 „𝐃𝐢𝐩𝐥𝐚𝐊𝐚𝐭̊𝐢𝐞, 𝐒𝐞𝐜𝐮𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐬̊𝐢 𝐂𝐚𝐊𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞” 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐚𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐂𝐚𝐊𝐞𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐂𝐚𝐊𝐞𝐫𝐭̊ 𝐬̊𝐢 𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐞 𝐌𝐚𝐥𝐝𝐚𝐯𝐚-𝐂𝐡𝐢𝐧𝐚: 𝐢̂𝐧𝐯𝐚̆𝐭̊𝐚̆𝐊𝐚̂𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐮𝐚𝐥

Studentul Programului de Master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare”, în formatul învățământ dual, an.II – Mihai Pogorenco – continuă activitățile în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China. Mihai este implicat în acțiunile întreprinse de Companie în vederea extinderii relațiilor comerciale, economice dintre RM si China și oferirii de noi oportunități pentru sectorul de business din Moldova.
Recent, Mihai Pogorenko este delegat de către Camera de Comerț și Industrie Moldova-China spre a ghida antreprenorii din Republica Moldova, care participă la o expoziție din China în scopul căutării de noi posibilități ce le-ar permite extinderea și creșterea afacerilor. Expoziția – Shanghai International Machine Tool Exhibition – are lor în perioada 28 februarie/2 martie, iar antrepenorii din RM, prezenți la eveniment, sunt în căutare de parteneriate cu companii chineze.
Cooperarea ULIM cu Camera de Comerț și Industrie Moldova-China (presedinte – Boris Foca) în cadrul învățământului dual a început în anul 2022, când a început implementarea Programului de Master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare”(în format dual), prin intermediul proiectului european COOPERA / „Integrating Dual Higher Education in Moldova and Ukraine”.
 Gestionarea Programului de Master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare” este asigurată de cadre didactice de la Catedra Relații Internaționale și Jurnalism (Ludmila Coada, Tatiana Savin, Rodica Panta Pisarencu).

Leave a Reply