Skip to main content
Colegiul ULIMEvenimenteNoutăți

Excursie educativă la expoziția „Power of Beauty”

Studentele de la Colegiul ULIM, specialitatea Serviciile de Planificare a Frumuseții, împreună cu mentorul lor, Ion Jereghi, au avut o experiență deosebită în data de 2 martie, participând la o excursie educativă la expoziția „Power of Beauty”, desfășurată la Moldexpo.

Expoziția a fost o oportunitate unică pentru studenții noștri să exploreze ultimele tendințe din industria frumuseții, să se familiarizeze cu tehnologiile inovatoare și să intre în contact direct cu profesioniștii de top din domeniu. Evenimentul a reprezentat un punct de referință în dezvoltarea cunoștințelor și abilităților lor în domeniul serviciilor de planificare a frumuseții.

Studenții au fost ghidați cu pasiune și expertiză prin diferitele pavilioane ale expoziției, asimilând informații valoroase despre noile tehnologii, produsele inovatoare și metodele de îngrijire a pielii. Participanții au avut ocazia de a interacționa cu reprezentanții companiilor de frumusețe, de a asista la prezentări live și de a testa produsele de ultimă generație.

Leave a Reply