Skip to main content
Colegiul ULIMEvenimenteNoutăți

Colegiul ULIM în vizită de studiu la S.A. Cricova

În data de 19 februarie, elevii de la Colegiul ULIM, specializarea Marketing, anul 4, au avut o experiență educativă deosebită în cadrul unei vizite de studiu la S.A. Cricova. Activitatea a fost coordonată și îndrumată cu profesionalism de către doamna Stela Guzun, care a facilitat oportunitatea acestor tineri de a explora aspecte practice ale domeniului lor de studiu.

Vizita de studiu la SA Cricova a fost o ocazie unică pentru elevii Colegiului ULIM de a înțelege procesele specifice din industria vitivinicolă, dar și de a aplica cunoștințele acumulate în timpul cursurilor de marketing. Activitățile desfășurate în cadrul vizitei au inclus tururi ghidate în pivnițele Cricova, prezentări ale proceselor de producție, dar și discuții interactive privind aspectele de marketing asociate unei companii cu renume în domeniul vinurilor. Elevii au avut ocazia să adreseze întrebări, să discute cu specialiștii din cadrul companiei și să observe direct implementarea strategiilor de marketing într-un mediu real de afaceri.

Această vizită de studiu a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea cunoștințelor practice ale elevilor, oferindu-le o perspectivă concretă asupra aplicării teoriei în lumea afacerilor. Apreciem eforturile depuse în asigurea ecestei experiențe educative de calitate și suntem recunoscători pentru deschiderea S.A. Cricova de a sprijini educația și formarea profesională a tinerilor.

Leave a Reply