Skip to main content
Noutăți

Reprezentanții ULIM în vizită de lucru la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța

În perioada 25-29 martie 2019, conf.univ. dr. Valentina Ciumacenco, prorector pentru Relații Internaționale și conf. univ. dr. Ludmila Coadă, directorul Școlii Doctorale în Științe Umaniste, Politice și ale Comunicării, s-au aflat în vizită de documentare la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța, România.

Pe parcursul vizitei, reprezentantele ULIM au avut întrevederi cu factorii de decizie ai instituției gazdă, au participat la sesiuni și întruniri de lucru cu personalul administrativ și didactic, care s-au axat atât pe schimbul de experiență și împărtășirea bunelor practici, cât și pe noile perspective de cooperare inter-universitară. Scopul vizitei întreprinse la Universitatea „Andrei Șaguna” a constat în identificarea oportunităților de extindere a cooperării dintre cele două instituții, atât în cadrul programelor europene, cât și în domenii de interes comun.

În context, amintim că o studentă de la ULIM, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism,  Vlada Cerneavschi, an. II, specialitatea Relații  Internaționale, se află în mobilitate academică pe parcursul acestui semestru la instituția parteneră Universitatea „Andrei Șaguna”.

Leave a Reply