Skip to main content
Colegiul ULIMEvenimenteNoutăți

Colegiul ULIM la Expoziția Tourism&Travel Expo

Studenții anilor I și IV, specialitatea Turism, din cadrul Colegiului ULIM, au vizitat astăzi Expoziția Tourism&Travel Expo, un eveniment dedicat turismului local și celui din România. Expoziția a avut loc într-un cadru prietenos și autentic, oferind studenților o oportunitate unică de a descoperi bogăția obiceiurilor și culturii patriei noastre.

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a promova frumusețea și diversitatea turistică a Rebublicii Moldova și a României, evidențiind aspecte precum tradițiile locale și gastronomia specifică. Studenții au avut ocazia să interacționeze direct cu reprezentanții comunităților locale, să descopere obiceiurile tradiționale și să se bucure de bucate gustoase preparate chiar în fața lor.

De asemenea expoziția a oferit participanților posibilitatea de a experimenta autenticitatea turismului moldovenesc și românesc, evidențiind importanța conservării și promovării moștenirii culturale. Standurile expoziționale au prezentat variate aspecte ale destinațiilor turistice din întreaga țară, subliniind peisajele naturale spectaculoase, patrimoniul arhitectural și diversitatea culturală din Rebublica Moldova și România.

Leave a Reply